logo logo
extranet
logo img
MENU
img img img
img img img

Blogi

Blogi

Hyvät tarjoilut tekevät tapahtuman – Viisi vinkkiä tarjoilujen onnistumiseen

Maistuvat tarjoilut kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Parhaimpia ruokia saatetaan muistella vielä pitkään. Onnistuneet tarjoilut vaativat suunnittelua, ja huomioon pitää ottaa paljon muutakin kuin osallistujien määrä ja tilaisuuden luonne. Ravintola Pripolin ammattilaisen vinkeillä on helppo tarttua urakkaan kiinni.

Pripolin herkut loihditaan paikan päällä Ravintola Pripolissa, jossa ravintoloitsijana toimii pitkän linjan ravintolapalvelujen ekspertti FresCo Ravintolat Oy. Ravintola Pripolia luotsaavalla ravintolapäällikkö  Katja Viitalalla on vankka kokemus erilaisista lounasravintoloista ja juhlapaikoista. Hän jos kuka tietää, miten suuri merkitys oikein mitoitetuilla ja maistuvilla tarjoiluilla on tilaisuuden onnistumisen kannalta.

Pripolin Fresco-ravintola. Kuva: Tomi Glad / Glad Media Oy

Lounaasta luksuskattauksiin

Ravintola Pripolin vahvuutena on sen monipuolisuus. Arkisin pöytään katetaan maistuva ja runsas lounasbuffet. Asiakastilaisuuksiin tarjoilut valmistetaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan kokouskahveista a la carte-illallisiin.

”Ei niin pientä juhlaa, ettei se olisi meille tärkeä”, Katja kiteyttää.

Ravintola Pripolin henkilökunta suosittelee tilaisuuden luonteeseen sopivat tarjoilut, joilla varmistetaan osallistujien viihtyminen. Kaikkia tarjoiluja yhdistää tinkimätön laatu ja tuoreet raaka-aineet.

“Tarjoilujamme kehutaan usein raikkaaksi, mikä onkin osuvaa ravintoloitsijan FresCo-nimeen.” Katja kertoo.

Asiakkaat kiittävät ravintolan apua tilaisuuksien järjestelyssä. Tilojen sovitut koristelut ja pöytäkartat tehdään tarkasti harkiten.

“Osaava henkilökuntamme kuuntelee asiakkaan toiveet ja toteutamme kaiken mahdollisuuksien mukaan.” Katja kertoo.

Myös yksityishenkilöt voivat pitää tilaisuutensa Pripolissa. Tällöin keittiössä syntyy erilaisia herkkukattauksia juhlistamaan elämän merkkipaaluja kuten häitä ja syntymäpäiviä. Kruunjalokivenä Ravintola Pripolilla on oma leipomo-konditoria.

“Huippukondiittorimme käsissä syntyy erilaisia upeita ja maistuvia luomuksia. Asiakkaat kiittävät konditoriatuotteiden näyttävää ulkomuotoa ja herkullista makua”, Katja kehuu.

Ruokatarjoilujen lisäksi ravintolasta voi siis tilata myös jälkiruoat, tuoreet leivonnaiset sekä juusto- ja artesaanikakut. Myös fantasiakakut onnistuvat, joten vain taivas on rajana asiakkaan toiveissa.

Pripolin Fresco-ravintola. Kuva: Tomi Glad / Glad Media Oy

Viisi vinkkiä tarjoilujen onnistumiseen

Katja Viitala listaa oman menestysreseptinsä onnistuneeseen tilaisuuteen.

  1. Lähetä vieraille kutsut ajoissa ja ilmoita kutsussa viimeinen ilmoittautumispäivä. Mitä nopeammin vieraiden määrä on tiedossa, sitä nopeammin päivän menu voidaan suunnitella. Muista kysyä erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Näin varmistetaan, että kaikille löytyy varmasti jotain syötävää.
  2. Valitse tilaisuuden mahdollinen teema. Tilaisuudesta saa mieleenpainuvamman ja tunnelman kohdilleen, kun tila on koristeltu teemaan sopivasti. Myös kattauksesta saadaan kaunis lisä koristeluihin. Sovi ravintolan kanssa, kuka vastaa koristeluista. Jos haluat päästä itse vähemmällä, ravintolan henkilökunta koristelee tilat puolestasi.
  3. Jos tulee viime tipan muutoksia ruokailuun liittyen, ota yhteys suoraan ravintolaan. Ravintolalle voi laittaa sähköpostia, jos tilaisuuteen on vielä pidempi aika. Muutaman päivän varoitusajalla kannattaa jo soittaa ravintolalle.
  4. Pidä ravintola ajan tasalla aikatauluista. Pahimpaan lounasruuhka-aikaan ilmestyminen johtaa turhauttavaan jonottamiseen. Henkilökunta vinkkaa mielellään teille parhaimman ajan tulla syömään ja ravintolakin osaa varautua täyttämällä ruokapakit juuri teitä varten. Jo noin 20-30 hengen lounasporukasta on hyvä ilmoittaa etukäteen.
  5. Luota ammattilaiseen. Jos tarjoiluissa on ihan mitä tahansa mietittävää, kannattaa kysyä Ravintola Pripolin henkilökunnalta neuvoa. Erikoisemmatkin toiveet pystytään toteuttamaan eikä kenenkään tarvitse tyytyä tahtomattaan perinteisiin ruokiin. Osaava henkilökunta auttaa ja opastaa ruokien valinnassa, tarjoilujen ajoittamisessa ja erikoisruokavalioiden huomioimisessa.

Mitä teillä syödään viikonloppuna? FresCo-ravintoloilla on oma verkkokauppa, josta voi tilata viikonlopun ruuat ja herkut. Tilausten nouto on perjantaisin Ravintola Pripolista. frescoravintolat.fi/verkkokauppa.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä esittely@pripoli.fi. Laaditaan teille onnistunut tapahtuma!

 

image image

Hyvät tarjoilut tekevät tapahtuman – Viisi vinkkiä tarjoilujen onnistumiseen

Maistuvat tarjoilut kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Parhaimpia ruokia saatetaan muistella vielä pitkään. Onnistuneet tarjoilut vaativat suunnittelua, ja huomioon pitää ottaa paljon muutakin kuin osallistujien määrä ja tilaisuuden luonne. Ravintola Pripolin ammattilaisen vinkeillä on helppo tarttua urakkaan kiinni. Pripolin herkut loihditaan paikan päällä Ravintola Pripolissa, jossa ravintoloitsijana toimii pitkän linjan ravintolapalvelujen ekspertti FresCo Ravintolat Oy. Ravintola […]

Harju Elekter Oy: ”Pripolissa ollaan oikeasti kiinnostuneita asiakkaan tapahtumien onnistumisesta”

Harju Elekter Oy on yksi johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista ja muuntamovalmistajista. Yrityksen katse on tiukasti tulevaisuuden teknologiassa. Heidän Ulvilan toimipisteensä tarvitsi paikan, jossa pystyisi järjestämään erilaisia esittelytilaisuuksia ja asiakastapahtumia. Pitkän pohdinnan jälkeen he päätyivät kokeilemaan Pripolia alkuvuodesta 2020, eikä päätös ole kaduttanut. Harju Elekter Oy ehti juuri pitämään ensimmäisen tilaisuutensa Pripolissa, kun pahamaineinen korona […]

Pripoli on Tehy ao 250:n vakiokokouspaikka- “Pripolissa voi järjestää isonkin tapahtuman ilman ylimääräistä stressiä”

Tehyn Satakunnan keskussairaalan ammattiosasto 250 (Tehyn ao 250) kokoontuu tasaisin väliajoin yhteen kokoustamaan ja tapaamaan kollegoja. Yhteiset kokoontumiset halutaan pitää kasvokkain korona-ajan videopuheluiden jälkeen ja samalla halutaan herkutella hyvällä ruoalla. Pripoli on osoittautunut parhaaksi paikaksi viettää yhteisiä hetkiä. Tehyn ao 250 on suuri yhdistys ja sen järjestämät tapahtumat vaativat melkoisesti järjestelyitä. Tilaisuuksia järjestävä ammattiosaston pääluottamusmies […]

Esteettömyys on osalle välttämätöntä, mutta miellyttävää kaikille

Oletko koskaan miettinyt, miten kaikki pääsevät esteettömästi tilaisuutenne? Ja miten esteettömyys varmistetaan? Ratkaisut eivät ole vaikeita, mutta niillä voi saada aikaan isoja muutoksia. Me Pripolissa olemme miettineet nämä asiat jo valmiiksi puolestanne. Esteettömyys tarkoittaa käytännössä fyysisen maailman saavutettavuutta. Sitä, että pyörätuolilla kulkeva pääsee vaivattomasti sisälle ovesta ja wc-tiloihin. Sitä, että eri kerroksiin pääsee riittävän tilavalla […]

Näillä vinkeillä varmistat hygienia­turvallisen tilaisuuden – varsinkin yksi asia korostuu

Hygieniaturvallisuus tarkoittaa Pripolissa säännöllistä puhtaanapitoa, oikeita menetelmiä ja hyvää ennakointia.   Jos korona-ajasta on seurannut jotain hyvää, se on hygieniaturvallisuuden merkityksen korostuminen. Suomeksi sanottuna tilojen puhtaus ja satsaukset tilaisuuksien kokonaisvaltaiseen hygieniaan saavat sen arvostuksen, mitä niille kuuluukin. Pripolin tilojen siisteydestä vastaava Tuija Hanhiniemi on huomannut, että tapahtumien järjestäjät kiinnittävät tapahtumien hygieniaturvallisuuteen huomiota aiempaa enemmän. Ihan […]

8 asiaa, joilla varmistat tapahtumasi teknisen onnistumisen

Osallistujat antavat anteeksi rakeisen kuvan, mutta heikko äänenlaatu tappaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Korona-aika muutti tilaisuuksien luonteita pysyvästi. Tapahtumissa on entistä enemmän osallistujia sekä paikan päällä että verkon yli. Näistä hybriditilaisuuksista on tulossa kovaa vauhtia standardi. Hybriditilaisuudet vaativat teknisesti hivenen enemmän etukäteispohdintaa kuin tilaisuudet, joissa kaikki osallistujat ovat paikan päällä. Tilatekniikan lisäksi huomioon on otettava muun […]