logo logo
extranet
logo img
MENU
img img img
img img img

Yritykset

Yritykset

image image

Pripoli on monen yrityksen rakas koti

Pripoli on paikka, josta yrityksesi saa edustavan ja hyvin toimivan toimistotilan. Teknologiakeskus Pripolissa on moderneja toimitiloja erikokoisille yrityksille. Valittavanasi on useita toimitilaratkaisuja. Valitse vasemmalta valikosta haluamasi yritys nähdäksesi lisätietoja. Sijaintipainikkeesta voit helposti katsoa saapumisohjeet kyseiseen yritykseen.

Sinun yrityksesi Pripoliin? Tutustu toimitilatarjontaamme

all3D Oy

Alpiq Finland Oy

ARE Oy

Me huolehdimme, että kiinteistösi voi hyvin!

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen.

Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

Caverion Suomi Oy

Colliers Finland Oy

Colliers International Group on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 69 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 13 000 ammattilaista.
Colliers on nopeiten  kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö.  Yrityksen ammattilaiset tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman.

ENGnD Oy

FinNuclear Oy

FinNuclear Oy on valtakunnallisesti toimivan FinNuclear ry:n kokonaan omistama palveluyhtiö.

FinNuclear ry edistää Suomessa ydinenergia-alalla toimivien organisaatioiden yleisiä toimintaedellytyksiä, yhteistoimintaa, kansainvälistä osaamista ja tunnettavuutta toimialaan kytkeytyvissä valmistus-, rakentamis- ja palvelutehtävissä.

FinNuclear Oy:n palvelutarjontaan kuuluu mm.

  • yrityksille ja niiden henkilöstölle suunnatut koulutukset ja valmennukset
  • erilaisten kehityshankkeiden koordinointi
  • konsultointi-, julkaisu- ja informaatiopalvelut.

FresCo Ravintolat Oy

Hyvää paikallista ruokaa – arjesta juhlaan!

FresCo Ravintolat on lounaissuomalainen perheyritys,
joka toimii Porissa, Eurajoella, Raumalla ja Turussa.

pripoli@frescoravintolat.fi

Hakosalo Innovations Oy

Hakosalo Innovations tarjoaa asiakaskohtaisia, täsmällisiä ohjelmistoratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin.

Oy Indmeas Ab

Autamme pohjoismaisia energia- ja prosessiteollisuuden yrityksiä hyödyntämään prosessidataa päivittäisessä toiminnassaan ja liiketoiminnan kehittämisessä. Fokuksemme on laitosten energia-, vesi- ja materiaaliprosesseissa. Tuomme yhteistyöhön laajan erikoisosaamisemme prosessien mittausdatan varmentamisessa.

Indmeas helps energy and process industry to utilize process data in daily operations and business development. We focus on energy, water and material processes. To the co-operation we bring our special know-how in ensuring reliable process data. Currently we have some 30 people creating value from process data for you.

Indmeas – Value from process data

HT Laser Oy

HT Laser on laserteknologiaan perustuva alihankintayritys, joka valmistaa metallikomponentteja suomalaisille koneenrakentajille valmiiksi kokoonpanoksi asti. Yrityksellä on toimipisteet seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja yksi Puolassa.

www.htlaser.fi phone-icon 010 7745 000

Karawatski Oy

Keräämö Oy

KP-ServicePartner Oy

KP-ServicePartner Oy on tuotantolaitosten kunnossapitoon, ABUS- sekä Stahl -teollisuusnostureiden myyntiin ja kaikkien nosturivalmistajien nostureiden elinkaaripalveluihin keskittynyt kasvava suomalainen perheyhtiö, jonka palveluksessa on noin 100 kunnossapitoalan ammattilaista yli kymmenellä paikkakunnalla.

KVVY Tutkimus Oy / Porilab

Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 8.00-16.00 ja pe klo 8.00-14.00.

Käynti- ja postiosoite:
Tiedepuisto 4
A-rakennus 3. kerros
28600 PORI

Laboratorion asiakaspalvelu / Näytteiden vastaanotto:

puh. 03 246 1277
porilab@kvvy.fi

www.kvvy.fi phone-icon 03 246 1277

Labkotec Oy

Labkotec Oy on johtava sähköisiin pinnankorkeuden ja virtauksen mittauslaitteisiin ja erotinhälyttimiin sekä automaatio- ja tunnistintekniikkaan ja tiedonsiirron internet-pohjaisiin ratkaisuihin erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Monipuolinen ja kattava asiantuntemuksemme näkyy kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvien ratkaisujen toimittamisessa.

www.labkotec.fi phone-icon 029 006 260

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy on Porissa Teknologiakeskus Pripolissa toimiva, jo vuonna 1993 perustettu tilitoimisto, joka on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Vastaavana hoitajana KTM, KLT-kirjanpitäjä Sanna Valkeejärvi. Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy on täydenpalvelun tilitoimisto, nykyaikainen ja tehokas ratkaisu taloushallinnon kysymyksiisi. Täysivaltainen palvelumme jättää Sinulle aikaa keskittyä olennaiseen – menestyksen luomiseen.

www.yritysohjaus.fi phone-icon (02) 641 2711

LVI-Insinööritoimisto Vahvacon Oy

LVI-Insinööritoimisto Vahvacon Oy tarjoaa LVIA-suunnittelua vaativiin rakennushankkeisiin sekä kotimaassa että ulkomailla. Erikoisalaamme ovat energiataloudelliset lämmitys ja lämmöntalteenottoratkaisut, BREEAM-arvioinnit, tehtaat ja tuotantorakennukset, energiatehokkaat konesalit, leipomot, kylpylät, logistiikkakeskukset ja varastot sekä hotelli-, toimisto- ja asuinrakentaminen. Viennin osuus liikevaihdostamme on noin 70-80 %. Päävientimaa on Venäjä.

www.vahvacon.fi phone-icon +358 9 562 5544

Nipromec Oy Ltd

Tarjoamme asiantuntija- ja konsultointipalveluja erityisesti energia- ja teollisuusalojen projekteihin Suomessa ja ulkomailla. Osaamisalueisiimme kuuluvat mm. rakennus-, energia- ja kaivosala.

Haluamme luoda pitkäikäisiä kumppanuuksia ja tavoitteenamme ovat tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat.

 

We offer specialist & consulting services especially for energy and industry fields in Finland and abroad. We are experts in construction, energy and mining projects.

Our goal is to create long-term partnerships and keep our employees and customers satisfied.

Porin Palveluliikelaitos

Porin Palveluliikelaitos tuottaa Porin kaupunkikonsernille ateria-, puhtaus- ja kiinteistönhoitopalvelut.

Porin Toimitilat Oy

Porin Toimitilat Oy on Porin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö. Yhtiö on  toimitilavuokrauksen asiantuntijaorganisaatio. Yhtiö vastaa lisäksi teknologiakeskus Pripolin kokous-ja koulutustilojen sekä auditorio Pripoli-salin vuokrauksesta (www.pripoli.fi). Asiakkaanamme on yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Precond Oy

Precond Oy tarjoaa asiantuntemusta digipalvelujen rakentamiseen. Autamme tehostamaan toimintoja teknologian avulla. Palvelumuotoilun työkalut ovat käytössä, ja niiden avulla teemme näkyväksi asiakkaiden tarpeet. Toteutamme sähköisiä palveluja ja tuemme ratkaisuja pilvipalveluilla.

www.precond.fi phone-icon 040 501 8412 tai 040 705 9986

Rejlers Finland Oy

Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita hallinnon tukipalveluja ja järjestelmiä kunnille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yhteisöille.

Sweco Finland Oy

Sweco Industry tuottaa asiakkaiden toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Sweco Industry kuuluu Sweco-konserniin, joka on johtava suunnittelualan asiantuntijayritys Pohjoismaissa. Suomessa Swecolla on toimistoja 13 paikkakunnalla. Swecon päätoiminta-alueet ovat teollisuus, infrastruktuuri, ympäristötekniikka ja arkkitehtuuri. Swecon osakkeet noteerataan Tukholmassa OMX:n teollisuustuotteet ja -palvelut -ryhmässä.

www.sweco.fi phone-icon 020 752 7014

Taloasema Pori | M. Naskali Oy

Taloasema Pori tarjoaa sinulle ja taloyhtiöllesi kokonaisvaltaista ja laadukasta huolenpitoa, yksilölliset tarpeet huomioiden.
Isännöintimme perustuu vuosikymmenten vankkaan kokemukseen sekä standardoituun, tehokkaaseen palveluprosessiin.

Pidämme katseen tulevaisuudessa ja tekemisen tässä päivässä

Meili: miia.naskali@taloasema.fi
Tiedepuisto 4 K 210
28600 Pori

www.taloasema.fi phone-icon 040 777 8611

Teollisuuden Voima Oyj

Tilitoimisto Tuija Pennala

Valmet Automation Oy