logo logo
extranet
logo img
MENU
img img img
img img img

Yritykset

Yritykset

image image

Pripoli on monen yrityksen rakas koti

Pripoli on paikka, josta yrityksesi saa edustavan ja hyvin toimivan toimistotilan. Teknologiakeskus Pripolissa on moderneja toimitiloja erikokoisille yrityksille. Valittavanasi on useita toimitilaratkaisuja. Valitse vasemmalta valikosta haluamasi yritys nähdäksesi lisätietoja. Sijaintipainikkeesta voit helposti katsoa saapumisohjeet kyseiseen yritykseen.

Sinun yrityksesi Pripoliin? Tutustu toimitilatarjontaamme

Alfamat Oy

Alfamat Oy tarjoaa materiaaliasiantuntijapalveluja sekä isoille, että pk-yrityksille erilaisten T&K projektien avulla. Erityisosaamista Alfamatilta löytyy esimerkiksi seuraavilta materiaalitekniikkaan liittyviltä osa- alueilta.

  • Materiaalien kuluminen ja korroosio-ominaisuudet
  • Pinnoitteet
  • Korkean lämpötilan faasimuutokset
  • Metallisten materiaalien ja komposiittimateriaalien metallurgia
  • Liittämistekniikoiden metallurgia (hitsaus, kovajuottaminen, pinnoittaminen)

Veli-Matti Härmä, TkT, materiaalitekniikka

veli-matti.harma(at)alfamat.fi

www.alfamat.fi phone-icon 040 9369710

All3D Oy

Alpiq Finland Oy

Assemblin Oy

Colliers International Finland Oy

Colliers International Group on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 69 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 13 000 ammattilaista.
Colliers on nopeiten  kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö.  Yrityksen ammattilaiset tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman.

Despro Engineering Oy

Despro on energia- sekä tietoliikenne-alan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys

Elisa Oyj

ENG’nD Oy

Technology Design and Engineering ENG’nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksemme toimipisteet, pääkonttori Raumalla ja toimisto Porissa, työllistävät tällä hetkellä yli 70 huippuammattilaista. ENG’nD on yksi Meyer Turun tytäryhtiöistä. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

www.engnd.com phone-icon +358 (0)10 670 8000

FinNuclear Oy

FinNuclear Oy on valtakunnallisesti toimivan FinNuclear ry:n kokonaan omistama palveluyhtiö.

FinNuclear ry edistää Suomessa ydinenergia-alalla toimivien organisaatioiden yleisiä toimintaedellytyksiä, yhteistoimintaa, kansainvälistä osaamista ja tunnettavuutta toimialaan kytkeytyvissä valmistus-, rakentamis- ja palvelutehtävissä.

FinNuclear Oy:n palvelutarjontaan kuuluu mm.

  • yrityksille ja niiden henkilöstölle suunnatut koulutukset ja valmennukset
  • erilaisten kehityshankkeiden koordinointi
  • konsultointi-, julkaisu-, ja informaatiopalvelut.

FresCo Ravintolat Oy

Hyvää paikallista ruokaa – arjesta juhlaan!

FresCo Ravintolat on lounaissuomalainen perheyritys,
joka toimii Porissa, Eurajoella, Raumalla ja Turussa.

pripoli@frescoravintolat.fi

Hakosalo Innovations Oy

Hakosalo Innovations tarjoaa asiakaskohtaisia, täsmällisiä ohjelmistoratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin.

Oy Indmeas Ab

Autamme pohjoismaisia energia- ja prosessiteollisuuden yrityksiä hyödyntämään prosessidataa päivittäisessä toiminnassaan ja liiketoiminnan kehittämisessä. Fokuksemme on laitosten energia-, vesi- ja materiaaliprosesseissa. Tuomme yhteistyöhön laajan erikoisosaamisemme prosessien mittausdatan varmentamisessa.

Indmeas helps energy and process industry to utilize process data in daily operations and business development. We focus on energy, water and material processes. To the co-operation we bring our special know-how in ensuring reliable process data. Currently we have some 30 people creating value from process data for you.

Indmeas – Value from process data

Henkilöstövuokraus Rent-X Oy

Tiedepuisto 4 K 213
28600 PORI

HT Laser Oy

HT Laser on laserteknologiaan perustuva alihankintayritys, joka valmistaa metallikomponentteja suomalaisille koneenrakentajille valmiiksi kokoonpanoksi asti. Yrityksellä on toimipisteet seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja yksi Puolassa.

www.htlaser.fi phone-icon 010 7745 000

Karawatski Oy

KVVY Tutkimus Oy / Porilab

Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 8.00-16.00 ja pe klo 8.00-14.00.

Käynti- ja postiosoite:
Tiedepuisto 4
A-rakennus 3. kerros
28600 PORI

Laboratorion asiakaspalvelu / Näytteiden vastaanotto:

puh. 03 246 1277
porilab@kvvy.fi

www.kvvy.fi phone-icon 03 246 1277

Labkotec Oy

Labkotec Oy on johtava sähköisiin pinnankorkeuden ja virtauksen mittauslaitteisiin ja erotinhälyttimiin sekä automaatio- ja tunnistintekniikkaan ja tiedonsiirron internet-pohjaisiin ratkaisuihin erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Monipuolinen ja kattava asiantuntemuksemme näkyy kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvien ratkaisujen toimittamisessa.

www.labkotec.fi phone-icon 029 006 260

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy

Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy on Porissa Teknologiakeskus Pripolissa toimiva, jo vuonna 1993 perustettu tilitoimisto, joka on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Vastaavana hoitajana KTM, KLT-kirjanpitäjä Sanna Valkeejärvi. Länsi-Suomen Yritysohjaus Oy on täydenpalvelun tilitoimisto, nykyaikainen ja tehokas ratkaisu taloushallinnon kysymyksiisi. Täysivaltainen palvelumme jättää Sinulle aikaa keskittyä olennaiseen – menestyksen luomiseen.

www.yritysohjaus.fi phone-icon (02) 641 2711

LVI-Insinööritoimisto Vahvacon Oy

LVI-Insinööritoimisto Vahvacon Oy tarjoaa LVIA-suunnittelua vaativiin rakennushankkeisiin sekä kotimaassa että ulkomailla. Erikoisalaamme ovat energiataloudelliset lämmitys ja lämmöntalteenottoratkaisut, BREEAM-arvioinnit, tehtaat ja tuotantorakennukset, energiatehokkaat konesalit, leipomot, kylpylät, logistiikkakeskukset ja varastot sekä hotelli-, toimisto- ja asuinrakentaminen. Viennin osuus liikevaihdostamme on noin 70-80 %. Päävientimaa on Venäjä.

www.vahvacon.fi phone-icon +358 9 562 5544

Metso Minerals Oy

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Perlacon Oy

Porin Palveluliikelaitos

Porin Palveluliikelaitos tuottaa Porin kaupunkikonsernille ateria-, puhtaus- ja kiinteistönhoitopalvelut.

Porin kaupunki sivistystoimiala

Porin Toimitilat Oy

Porin Toimitilat Oy on Porin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö. Yhtiö on  toimitilavuokrauksen asiantuntijaorganisaatio. Yhtiö vastaa lisäksi teknologiakeskus Pripolin kokous-ja koulutustilojen sekä auditorio Pripoli-salin vuokrauksesta (www.pripoli.fi). Asiakkaanamme on yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Power Prof Partners Oy

Precond Oy

Precond Oy tarjoaa asiantuntemusta digipalvelujen rakentamiseen. Autamme tehostamaan toimintoja teknologian avulla. Palvelumuotoilun työkalut ovat käytössä, ja niiden avulla teemme näkyväksi asiakkaiden tarpeet. Toteutamme sähköisiä palveluja ja tuemme ratkaisuja pilvipalveluilla.

www.precond.fi phone-icon 040 501 8412 tai 040 705 9986

Qualifinn Oy

Qualifinn Oy on yritysten johtamisjärjestelmien, projektinhallinnan, riskienhallinnan ja laadunhallinnan kehittämiseen erikoistunut konsulttitoimisto, jonka erityisenä osaamisalueena ovat ydinvoimalaitoksien rakentamisprojektit. Qualifinn Oy palvelee suomalaisia ja eurooppalaisia voimayhtiöitä sekä suomalaista energia-alan teollisuutta ja valmentaa suomalaisia yrityksiä pääsemään mukaan toimittajiksi suomalaisiin ja eurooppalaisiin ydinvoimaprojekteihin. Qualifinn Oy:llä on vankka vuosien kokemus sekä suomalaisten YVL-ohjeiden että kansainvälisten IAEA:n vaatimusten soveltamisesta ydinvoimalaitoksen rakentamisprojektissa.

www.qualifinn.com phone-icon 050-462 0787

Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita hallinnon tukipalveluja ja järjestelmiä kunnille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yhteisöille.

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

Soluta – enemmän kuin henkilöstöpalvelua

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaista palvelua, liittyen henkilöstöön, liiketoiminnan kehittämiseen sekä myyntiin. Palvelumme on suunniteltu kattamaan yrityksen moninaiset tarpeet kokoaikaisesti kehittyvässä ympäristössä. Siinä missä pyrimme löytämään asiakkaillemme parhaan mahdollisen työntekijän, etsimme myös intohimoisesti unelmien työpaikkaa motivoituneille työnhakijoille.

Soluttaudu joukkoomme!

Sweco Industry Oy

Sweco Industry tuottaa asiakkaiden toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Sweco Industry kuuluu Sweco-konserniin, joka on johtava suunnittelualan asiantuntijayritys Pohjoismaissa. Suomessa Swecolla on toimistoja 13 paikkakunnalla. Swecon päätoiminta-alueet ovat teollisuus, infrastruktuuri, ympäristötekniikka ja arkkitehtuuri. Swecon osakkeet noteerataan Tukholmassa OMX:n teollisuustuotteet ja -palvelut -ryhmässä.

www.sweco.fi phone-icon 020 752 7014

Syncron Tech

Syncron Tech kehittää, myy ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja. Tyypillistä asiakkaidemme toimintaympäristössämme ovat suuret datamäärät ja niiden tuottaman informaation peloton hyödyntäminen. Asiakkaamme ovat teollisuuden ja energiatoimialan edelläkävijäyrityksiä kansainvälisesti. Toimitamme vahvan palvelukokonaisuuden sisältävät ohjelmistoratkaisumme joko pilvipalveluna (SaaS) tai järjestelmätoimituksina suoraan tai valittujen kumppaniemme kautta.

www.syncrontech.com phone-icon 010-217 6904

Taloasema Pori | M. Naskali Oy

Taloasema Pori tarjoaa sinulle ja taloyhtiöllesi kokonaisvaltaista ja laadukasta huolenpitoa, yksilölliset tarpeet huomioiden.
Isännöintimme perustuu vuosikymmenten vankkaan kokemukseen sekä standardoituun, tehokkaaseen palveluprosessiin.

Pidämme katseen tulevaisuudessa ja tekemisen tässä päivässä

Meili: miia.naskali@taloasema.fi
Tiedepuisto 4 K 210
28600 Pori

www.taloasema.fi phone-icon 040 777 8611

Teollisuuden Voima Oyj

Valmet Automation Oy