logo logo
extranet
logo img
MENU
img img img
img img img

Koulutustilat

Koulutustilat

Monipuolisia koulutustiloja moneen tarkoitukseen

Teknologiakeskus Pripolissa on tiloja useille samanaikaisille tapahtumille tai suuremmallekin koulutukselle, jossa on useita rinnakkaisia tilatarpeita – tai vaikkapa näyttely sekä iltajuhlat. Laadukkaat tilat 450 hengen auditorio Pripoli-salista 19 hengen koulutustilaan tarjoavat edustavat puitteet kaikkiin tilaisuuksiin.

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme! Tilaesittelyn yhteydessä meillä on mahdollisuus suunnitella paikanpäällä tilaisuutenne tarkempia järjestelyjä. Yhteyshenkilömme toimii siis apunanne jo tilaisuutta edeltävän suunnitteluprosessin ajan. Onnistunut tapahtuma syntyy yhteistyössä!

Ota yhteyttä ja sovi esittely

Auditorio Pripoli-Sali

450 hlö
photo
Katso kaikki kuvat  kpl

Auditorio Pripoli-sali on edustava tapahtumapaikka kaikkiin koulutus-, kongressi-, juhla- ja esiintymistilaisuuksiin. Yhdistettynä toiminnallisesti vieressä sijaitsevaan Tapahtuma-aulaan, kokonaisuus palvelee erinomaisesti erilaisten teemojen ympärille toteutettavissa tapahtumissa, joissa on auditoriotilan lisäksi tarvetta vaikkapa näyttely- tai esittelytilalle. Auditorion erityisesti puhetilaisuuksiin keskittynyt tekniikka takaa onnistuneen kokonaisuuden ja miellyttävässä ympäristössä viihtyy koko päivänkin kestävissä tilaisuuksissa. Auditorion teknisiin vakivarusteisiin kuuluvat muun muassa huipputason dataprojektori, valkokangas, esityskone, mikrofonit ja nettiyhteyden osallistujille. Lisäksi meillä on auditoriotilaisuukissa aina paikalla tekniikkavastaava huolehtimassa äänentoistosta ja mikrofoneista puhujille. Auditorio soveltuu erinomaisesti 100-450 henkilölle. Ravintola Pripolista tilaat tapahtumaan maittavat tarjoilut aina toiveidesi mukaan.

Koulutustila Ajatus

80 hlö
Luokkamuodossa 80 hlö
Ryhmätyöpöytinä 40 hlö
photo
Katso kaikki kuvat  kpl

Koulutustila Ajatus tarjoaa monipuolisen tilan niin koulutus- ja kokouskäyttöön kuin vaikkapa tuote- tai yritysesittelytilaksikin. Tila soveltuu erinomaisesti 20–80 henkilölle. Tilan tekniikkaan kuuluu vakiovarusteina muun muassa huipputason dataprojektori, valkokangas, esityskone, mikrofoni ja nettiyhteydet kaikille osallistujille.

Koulutustila Akseli

50 hlö
Luokkamuodossa 50 hlö
Ryhmätyöpöytinä 32 (4x8) hlö
photo
Katso kaikki kuvat  kpl

Koulutustila Akseli on viihtyisä koulutus- ja palaveritila, joka soveltuu erinomaisesti 10–50 henkilölle. Tila on myös jaettavissa sermiovilla kolmeen eri osaan. Tilasta avautuu näkymä alapuolella, I. kerroksessa olevaan Tapahtuma-aulaan. Akseli sijaitsee K-rakennuksen II kerroksessa (hissi), Tapahtuma-aulan yläpuolella. Tilan tekniikkaan kuuluu vakiovarusteina muun muassa huipputason dataprojektori, valkokangas, esityskone ja nettiyhteydet kaikille osallistujille.

Sauna & Oleskelu

19 hlö
photo
Katso kaikki kuvat  kpl

Sauna & Oleskelu on parhaimmillaan yrityksen sisäisissä palavereissa, jotka mahdollisesti jatkuvat saunomisen merkeissä työajan jälkeenkin. Tila soveltuu 19:sta henkilölle, ja muodostuu oleskelu-/kokoustilasta, puku-, pesu- ja saunatiloista. Oleskelu- ja kokoustilassa on mm. neuvottelupöytä 10 henkilölle ja istuinpaikat yhteensä 19 hengelle. Tilasta on käynti parvekkeelle, jossa on tupakointimahdollisuus.

Tapahtuma-aula

500 hlö
photo
Katso kaikki kuvat  kpl

Tapahtuma-aula on tyylikäs, avara ja tunnelmallinen tila, joka soveltuu erinomasiesti näyttely-, tuote- ja yritysesittely- tai juhlatilaksi. Avaran tilan korkeus on 6-15 m ja aulan juhlavuutta korostavat pylväät. Tila soveltuu erinomaisesti 500 hengen tapahtumiin. Yhdistämällä Tapahtuma-aulan, kokoustila Ajatuksen, Pripoli-salin ja ravintola Pripolin isojen, yli 500 hengen tapahtumat mahdollistavaksi kokonaisuudeksi.