logo logo
extranet
logo img
MENU
img img img
img img img

Blogi

Blogi

Pripoli on Tehy ao 250:n vakiokokouspaikka- “Pripolissa voi järjestää isonkin tapahtuman ilman ylimääräistä stressiä”

Tehyn Satakunnan keskussairaalan ammattiosasto 250 (Tehyn ao 250) kokoontuu tasaisin väliajoin yhteen kokoustamaan ja tapaamaan kollegoja. Yhteiset kokoontumiset halutaan pitää kasvokkain korona-ajan videopuheluiden jälkeen ja samalla halutaan herkutella hyvällä ruoalla. Pripoli on osoittautunut parhaaksi paikaksi viettää yhteisiä hetkiä.

Tehyn ao 250 on suuri yhdistys ja sen järjestämät tapahtumat vaativat melkoisesti järjestelyitä. Tilaisuuksia järjestävä ammattiosaston pääluottamusmies ja sihteeri Karoliina Tala joutuu tarkastelemaan tapahtumaa monelta eri kantilta tilaisuutta järjestäessään.

“Vuosikokouksissa paikan päälle saattaa ilmaantua jopa 150 henkeä, mikä tekee tapahtuman järjestämisestä aikamoisen palapelin ruoan, tilojen ja tekniikan suhteen.”

Porin kokoisella alueella isojen tilaisuuksien järjestäminen ei ole läpihuutojuttu. Tilaa pitäisi riittää ison porukan kokoustamiseen ja ruokailuun. Ja olisihan se mukavaa, jos ei joutuisi olemaan ihan kylki kyljessä kaverin kanssa koko aikaa.

Tehyn ao 250 päätyi kokeilemaan Pripolia kokouspaikkanaan ja heti ensimmäisestä kerrasta jäi hyvät fiilikset.

”Aiemmissa paikoissa on ollut aina jokin sen verran vinossa, että on haluttu etsiä toinen paikka, mutta tätä tunnetta ei ole Pripolissa tullut. Pripolissa kaikki on toiminut aina kuten pitääkin ja kokemukset ovat olleet täysiä kymppejä.”

 

Henkilökunta auttaa kaikessa eikä tilaisuuden järjestäjää jätetä yksin murehtimaan

 

Hyvä kokemus Pripolista tulee jo ennen tapahtumaa: henkilökunta vastaa tarjous- ja järjestelyviesteihin nopeasti ja on oma-aloitteista.

“Jos emme ole heti ehtineet lähettää toiveitamme tilaisuuden suhteen, Pripolissa on kaivettu aiemmat tilauksemme esille ja tehty räätälöidyt ehdotukset niiden pohjalta.”

Asiakkaan toiveet kuunnellaan tarkalla korvalla pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

“Järjestäjän ei tarvitse murehtia asioita, kun voi luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaan.”

Tehyn ao 250:n järjestämät tapahtumat on pidetty Pripolin auditoriossa. Tilaisuuksien pitäjiä ei jätetä yksin selvittämään edes tekniikkaa vaan Pripolin henkilökunta auttaa siinäkin.

“Hienoa mennä paikan päälle, kun tekniikan ammattilainen tekee viime hetken tsekkaukset. Ei tarvitse itse stressata äänentoistoa tai mikrofoneja.”

Pripolissa pienetkin erityistoiveet otetaan huomioon

Pripolin isot ja monipuoliset tilat ovat juuri passelit Tehyn ao 250 kaltaisen ison organisaation kokouksille ja koulutuksille.

“Tilat ovat avarat ja siistit. Varsinkin näin pandemian jälkeen väljyyttä ja siisteyttä osaa arvostaa.”

Maukkaat ruoat ovat tärkeä osa kokouksen onnistumista ja keittiön ammattilaiset ovatkin osanneet loihtia kauniita kattauksia. Keittiöstä on aina saatu toiveiden mukaista ruokaa, eikä ongelmia ole tullut määrien tai erityisruokavalioiden suhteenkaan.

“Olemme toivoneet keittiöstä jonkun ammattilaisen esittelemään ruoan ja se on aina onnistunut. Henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta.”

Henkilökunnan ammattitaidon ja oma-aloitteisuuden takia Pripoliin on aina helppo palata.

“Yhteistyömme Pripolin kanssa on ollut alusta asti luontevaa ja asiat ovat aina loksahtaneet helposti paikalleen.”

 

image image

Hyvät tarjoilut tekevät tapahtuman – Viisi vinkkiä tarjoilujen onnistumiseen

Maistuvat tarjoilut kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Parhaimpia ruokia saatetaan muistella vielä pitkään. Onnistuneet tarjoilut vaativat suunnittelua, ja huomioon pitää ottaa paljon muutakin kuin osallistujien määrä ja tilaisuuden luonne. Ravintola Pripolin ammattilaisen vinkeillä on helppo tarttua urakkaan kiinni. Pripolin herkut loihditaan paikan päällä Ravintola Pripolissa, jossa ravintoloitsijana toimii pitkän linjan ravintolapalvelujen ekspertti FresCo Ravintolat Oy. Ravintola […]

Harju Elekter Oy: ”Pripolissa ollaan oikeasti kiinnostuneita asiakkaan tapahtumien onnistumisesta”

Harju Elekter Oy on yksi johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista ja muuntamovalmistajista. Yrityksen katse on tiukasti tulevaisuuden teknologiassa. Heidän Ulvilan toimipisteensä tarvitsi paikan, jossa pystyisi järjestämään erilaisia esittelytilaisuuksia ja asiakastapahtumia. Pitkän pohdinnan jälkeen he päätyivät kokeilemaan Pripolia alkuvuodesta 2020, eikä päätös ole kaduttanut. Harju Elekter Oy ehti juuri pitämään ensimmäisen tilaisuutensa Pripolissa, kun pahamaineinen korona […]

Pripoli on Tehy ao 250:n vakiokokouspaikka- “Pripolissa voi järjestää isonkin tapahtuman ilman ylimääräistä stressiä”

Tehyn Satakunnan keskussairaalan ammattiosasto 250 (Tehyn ao 250) kokoontuu tasaisin väliajoin yhteen kokoustamaan ja tapaamaan kollegoja. Yhteiset kokoontumiset halutaan pitää kasvokkain korona-ajan videopuheluiden jälkeen ja samalla halutaan herkutella hyvällä ruoalla. Pripoli on osoittautunut parhaaksi paikaksi viettää yhteisiä hetkiä. Tehyn ao 250 on suuri yhdistys ja sen järjestämät tapahtumat vaativat melkoisesti järjestelyitä. Tilaisuuksia järjestävä ammattiosaston pääluottamusmies […]

Esteettömyys on osalle välttämätöntä, mutta miellyttävää kaikille

Oletko koskaan miettinyt, miten kaikki pääsevät esteettömästi tilaisuutenne? Ja miten esteettömyys varmistetaan? Ratkaisut eivät ole vaikeita, mutta niillä voi saada aikaan isoja muutoksia. Me Pripolissa olemme miettineet nämä asiat jo valmiiksi puolestanne. Esteettömyys tarkoittaa käytännössä fyysisen maailman saavutettavuutta. Sitä, että pyörätuolilla kulkeva pääsee vaivattomasti sisälle ovesta ja wc-tiloihin. Sitä, että eri kerroksiin pääsee riittävän tilavalla […]

Näillä vinkeillä varmistat hygienia­turvallisen tilaisuuden – varsinkin yksi asia korostuu

Hygieniaturvallisuus tarkoittaa Pripolissa säännöllistä puhtaanapitoa, oikeita menetelmiä ja hyvää ennakointia.   Jos korona-ajasta on seurannut jotain hyvää, se on hygieniaturvallisuuden merkityksen korostuminen. Suomeksi sanottuna tilojen puhtaus ja satsaukset tilaisuuksien kokonaisvaltaiseen hygieniaan saavat sen arvostuksen, mitä niille kuuluukin. Pripolin tilojen siisteydestä vastaava Tuija Hanhiniemi on huomannut, että tapahtumien järjestäjät kiinnittävät tapahtumien hygieniaturvallisuuteen huomiota aiempaa enemmän. Ihan […]

8 asiaa, joilla varmistat tapahtumasi teknisen onnistumisen

Osallistujat antavat anteeksi rakeisen kuvan, mutta heikko äänenlaatu tappaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Korona-aika muutti tilaisuuksien luonteita pysyvästi. Tapahtumissa on entistä enemmän osallistujia sekä paikan päällä että verkon yli. Näistä hybriditilaisuuksista on tulossa kovaa vauhtia standardi. Hybriditilaisuudet vaativat teknisesti hivenen enemmän etukäteispohdintaa kuin tilaisuudet, joissa kaikki osallistujat ovat paikan päällä. Tilatekniikan lisäksi huomioon on otettava muun […]