logo logo
extranet
logo img
MENU
img img img
img img img

Blogi

Blogi

Harju Elekter Oy: ”Pripolissa ollaan oikeasti kiinnostuneita asiakkaan tapahtumien onnistumisesta”

Harju Elekter Oy on yksi johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista ja muuntamovalmistajista. Yrityksen katse on tiukasti tulevaisuuden teknologiassa. Heidän Ulvilan toimipisteensä tarvitsi paikan, jossa pystyisi järjestämään erilaisia esittelytilaisuuksia ja asiakastapahtumia. Pitkän pohdinnan jälkeen he päätyivät kokeilemaan Pripolia alkuvuodesta 2020, eikä päätös ole kaduttanut.

Harju Elekter Oy ehti juuri pitämään ensimmäisen tilaisuutensa Pripolissa, kun pahamaineinen korona iski ja muutti maailmaa. Pripoli ehti kuitenkin jättää positiivisen mielikuvan, minkä perusteella paikka valittiin myös tämän vuoden alussa elvytettyjen asiakastilaisuuksien pääkallopaikaksi.

 

Pripolin muunneltavat tilat sopivat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin

Harju Elekter Oy on järjestänyt Pripolissa mm. esittely- ja infotilaisuuksia sekä minimessuja yhteistyössä eri yhteistyökumppaneidensa kanssa. Erityisesti kokoustila Ajatus on ollut useasti heillä käytössä.

“Järjestimme yhteistyökumppanimme Sick Oy:n kanssa kahden päivän minimessut, joissa oli asiakaskohtaisia tapaamisia sekä kaikille avoin messu. Esitystekniikka toimi loistavasti ja saimme jopa muutaman messuvierailijan Pripolin muista yrityksistä.”

Asiakkaat olivat pandemian aikana tottuneet etäosallistumisen mahdollisuuteen ja tätä osallistumisen muotoa Harju Elekter Oy halusi tarjota edelleen tilaisuuksissaan. Hybriditilaisuuden etuna on, että ihmisiä on mahdollista tavoittaa laajemmalta maantieteelliseltä alueelta.

Hybriditilaisuudet eivät olleet ongelma Pripolin muunneltavissa olevissa tiloissa. Muotoiltavat tilat ovatkin yksi syy, miksi Harju Elekter Oy palaa Pripoliin yhä uudelleen.

“Tilat taipuvat erilaisiin tarpeisiimme ja esimerkiksi äänentoisto on ollut erittäin toimiva. Tähän mennessä olemme käyttäneet pienempiä tiloja, mutta tulevaisuuden suunnitelmissa olisi pitää myös isompia tilaisuuksia, joihin tarvitaan esimerkiksi auditoriota.”

 

Selkeä viestintä sujuvoittaa tilaisuuden järjestämistä

Harju Elekter Oy:llä ollaan erityisen tyytyväisiä Pripolin toimivaan kommunikaatioon.

“Pripolista saa aina nopeasti vastauksen ja viestintä on selkeää. Ei tarvitse arvailla, mitä toisessa päässä tapahtuu.”

Keskustelu Pripolin ja asiakkaan välillä onkin tehty helpoksi, kun kaikki viestintä tapahtumapaikasta ja ruoasta kulkevat saman viestiketjun kautta. Asiantunteva henkilökunta osaa vastata kysymyksiin ja kyselevät itsekin asiakkaan tapahtumasta.

“Pripolissa ollaan oikeasti kiinnostuneita asiakkaan tapahtumien onnistumisesta. Kaikkiin tarpeisiimme on vastattu hyvin jopa viime hetken muutoksissa.”

Selkeä viestintä jatkuu myös paikan päällä: opasteet parkkipaikalta sisälle asti varmistavat, että ensimmäistä kertaa paikalle saapuvan ei tarvitse pelätä eksymistä. Sisätiloissakin on runsaasti opasteita ja henkilökunta kyllä auttaa tarvittaessa.

 

Sijainnilla on väliä, kun vieraat saapuvat eri puolilta Satakuntaa

Sijainti oli yksi Harju Elekter Oy:n kriteereistä tapahtumapaikalle. Pripolin keskeinen sijainti Satakunnassa on otollinen Ulvilan toimipisteen tilaisuuksille, koska asiakkaiden on helppo saapua paikan päälle.

“Pidimme ennen tilaisuutemme Porin keskustassa, mutta ainaiseksi ongelmaksi tuli parkkipaikat. Asiakkaat ja vieraat saapuvat eri puolilta Satakuntaa, joten hyvät parkkeerausmahdollisuudet ovat oleelliset.”

Ydinkeskustasta siirtyminen ei haitannut ketään. Uudet tilat saivat heti myönteistä palautetta sekä asiakkailta että pääkumppaneilta.

“Pripolin viihtyisät tilat sopivat kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Yrityksemme lanseeraa uusia innovaatioita ja puhumme tulevaisuudesta. Onhan se osuvaa, että pääsemme esittelemään uutta teknologiaamme juuri Teknologiakeskuksessa.”

image image

Hyvät tarjoilut tekevät tapahtuman – Viisi vinkkiä tarjoilujen onnistumiseen

Maistuvat tarjoilut kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Parhaimpia ruokia saatetaan muistella vielä pitkään. Onnistuneet tarjoilut vaativat suunnittelua, ja huomioon pitää ottaa paljon muutakin kuin osallistujien määrä ja tilaisuuden luonne. Ravintola Pripolin ammattilaisen vinkeillä on helppo tarttua urakkaan kiinni. Pripolin herkut loihditaan paikan päällä Ravintola Pripolissa, jossa ravintoloitsijana toimii pitkän linjan ravintolapalvelujen ekspertti FresCo Ravintolat Oy. Ravintola […]

Harju Elekter Oy: ”Pripolissa ollaan oikeasti kiinnostuneita asiakkaan tapahtumien onnistumisesta”

Harju Elekter Oy on yksi johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista ja muuntamovalmistajista. Yrityksen katse on tiukasti tulevaisuuden teknologiassa. Heidän Ulvilan toimipisteensä tarvitsi paikan, jossa pystyisi järjestämään erilaisia esittelytilaisuuksia ja asiakastapahtumia. Pitkän pohdinnan jälkeen he päätyivät kokeilemaan Pripolia alkuvuodesta 2020, eikä päätös ole kaduttanut. Harju Elekter Oy ehti juuri pitämään ensimmäisen tilaisuutensa Pripolissa, kun pahamaineinen korona […]

Pripoli on Tehy ao 250:n vakiokokouspaikka- “Pripolissa voi järjestää isonkin tapahtuman ilman ylimääräistä stressiä”

Tehyn Satakunnan keskussairaalan ammattiosasto 250 (Tehyn ao 250) kokoontuu tasaisin väliajoin yhteen kokoustamaan ja tapaamaan kollegoja. Yhteiset kokoontumiset halutaan pitää kasvokkain korona-ajan videopuheluiden jälkeen ja samalla halutaan herkutella hyvällä ruoalla. Pripoli on osoittautunut parhaaksi paikaksi viettää yhteisiä hetkiä. Tehyn ao 250 on suuri yhdistys ja sen järjestämät tapahtumat vaativat melkoisesti järjestelyitä. Tilaisuuksia järjestävä ammattiosaston pääluottamusmies […]

Esteettömyys on osalle välttämätöntä, mutta miellyttävää kaikille

Oletko koskaan miettinyt, miten kaikki pääsevät esteettömästi tilaisuutenne? Ja miten esteettömyys varmistetaan? Ratkaisut eivät ole vaikeita, mutta niillä voi saada aikaan isoja muutoksia. Me Pripolissa olemme miettineet nämä asiat jo valmiiksi puolestanne. Esteettömyys tarkoittaa käytännössä fyysisen maailman saavutettavuutta. Sitä, että pyörätuolilla kulkeva pääsee vaivattomasti sisälle ovesta ja wc-tiloihin. Sitä, että eri kerroksiin pääsee riittävän tilavalla […]

Näillä vinkeillä varmistat hygienia­turvallisen tilaisuuden – varsinkin yksi asia korostuu

Hygieniaturvallisuus tarkoittaa Pripolissa säännöllistä puhtaanapitoa, oikeita menetelmiä ja hyvää ennakointia.   Jos korona-ajasta on seurannut jotain hyvää, se on hygieniaturvallisuuden merkityksen korostuminen. Suomeksi sanottuna tilojen puhtaus ja satsaukset tilaisuuksien kokonaisvaltaiseen hygieniaan saavat sen arvostuksen, mitä niille kuuluukin. Pripolin tilojen siisteydestä vastaava Tuija Hanhiniemi on huomannut, että tapahtumien järjestäjät kiinnittävät tapahtumien hygieniaturvallisuuteen huomiota aiempaa enemmän. Ihan […]

8 asiaa, joilla varmistat tapahtumasi teknisen onnistumisen

Osallistujat antavat anteeksi rakeisen kuvan, mutta heikko äänenlaatu tappaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Korona-aika muutti tilaisuuksien luonteita pysyvästi. Tapahtumissa on entistä enemmän osallistujia sekä paikan päällä että verkon yli. Näistä hybriditilaisuuksista on tulossa kovaa vauhtia standardi. Hybriditilaisuudet vaativat teknisesti hivenen enemmän etukäteispohdintaa kuin tilaisuudet, joissa kaikki osallistujat ovat paikan päällä. Tilatekniikan lisäksi huomioon on otettava muun […]