Pripolin ravintolasta maittavaa lounasta ja herkullisia kokoustarjoiluja

 14.09.2017

 


Ravintola on kesän remontin jälkeen jälleen avannut ovensa. Pripolin ravintola on kokenut uudistuksen paitsi ulkoisesti, niin myös ruokatarjoilujen osalta. Tämän vuoden huhtikuussa ravintolapäällikkönä aloittanut Sanna Valtonen on ottanut innolla uuden pestin vastaan ja toivottaa tervetulleeksi niin lounastajat kuin kokousjärjestäjätkin.

 - Oli mahtavaa aloittaa oman ravintolan puikoissa. Vastaan ravintolapäällikkönä toiminnasta, mutta on hienoa, että Fazerin kaltainen konsepti on kuitenkin kaiken takana. Tukea saa aina tarvittaessa ja resurssit mahdollistavat oman ravintolan kehittämisen. Luottavaisin mielin olen toimintaa tässä lähtenyt pyörittämään, ja uuteen ruokatarjontaan olen erityisen tyytyväinen, kertoo Valtonen.

Ruokalistalta löytyy runsas buffapöytä sekä monipuolinen salaattipöytä, Fazerin laadukkaat leivät sekä jälkiruoka ja kahvi, jotka kuuluvat aina lounaaseen. 

- Lisäksi listalta löytyy joka päivä vaihtuva maittava grilliannos sekä pienempään nälkään esimerkiksi makkaraperunat. Vaihtoehtoja löytyy moneen nälkään, lisää Valtonen.

Ravintolamiljöö on niin ikään kokenut muutoksen. Tilaa on piristetty värein, valaisimin ja uusin kalustein.

- Ravintolatila on nyt huomattavasti valoisampi ja viihtyisämpi. Kalusteita on uusittu ja ryhmitelty niin, että miellyttävä tila löytyy niin isommalle porukalle ruokailuun kuin kahvittelijoillekin, tarkentaa Valtonen.

Ravintola Pripolin lounas on tarjolla arkisin kello 10.30-13.